Hoffenheim-Bayern München (Bundesliga)
Southampton-West Ham (Premier League)

Arsenal – PSV: de strijd om de leidersplaats

Odds op: 17/10/2022

De groepsfase in de Europa League. Arsenal neemt het thuis op tegen PSV.

Wedden op Arsenal – PSV. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Arsenal.

Arsenal is favoriet voor eindwinst

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.51.

Arsenal won zijn eerste 3 wedstrijden in de Europa League allemaal. Op het veld van FC Zurich en twee keer tegen Bodø/Glimt uit Noorwegen. Met een 9 op 9 lijken de Engelsen zich dus makkelijke te gaan plaatsen voor de knock-outfase.

Arsenal is samen met Manchester United de grootste favoriet om de Europa League te winnen en is het daarom aan zijn status verplicht als groepswinnaar door te stoten naar de knock-outfase. The Gunners willen dan ook de volle buit pakken thuis tegen PSV Eindhoven.

Arsenal won zijn thuiswedstrijden dit seizoen allemaal en staat aan de leiding in de Premier League. Alleen op het veld van Manchester United werd verloren dit seizoen.

Arsenal kreeg in de Europa League nog maar één doelpunt binnen, op het veld van Zurich. Zet daarom in op ‘Arsenal wint en PSV scoort niet’. Deze odd staat op 2.70.

PSV wil de tweede plaats pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.00.

PSV Eindhoven werd in de voorrondes van de Champions League verrassend uitgeschakeld door Glasgow Rangers nadat het daarvoor nog het Monaco van Philippe Clement geklopt had. De Nederlanders zijn samen met Arsenal favoriet om door te stoten maar het team speelde op de eerste speeldag teleurstellend met 1-1 gelijk, thuis tegen Bodø/Glimt uit Noorwegen, maar hierna werd twee keer met ruime cijfers gewonnen van FC Zurich.

Ook in de competitie loopt het uitstekend voor de Eindhovenaars. Het team won op de vorige speeldag met 6-1 thuis tegen Utrecht en blijft zo met 24 punten op de tweede plaats staan. Ajax staat aan de leiding met 1 puntje meer.

Kan PSV zich tonen tegen de leider in de Premier League? Zet in op ‘X of PSV’ en win 2.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X