Argentinië - Australië: zijn de Argentijnen nu vertrokken?
Argentinië - Australië: zijn de Argentijnen nu vertrokken?

Argentinië – Australië: zijn de Argentijnen nu vertrokken?

Odds op: 01/12/2022

De 1/8e finales van het WK voetbal in Qatar. Argentinië neemt het op tegen Australië.

Brazilië is torenhoog favoriet om het WK te winnen maar ook Argentinië heeft nog steeds een grote kans. Australië wil trachten opnieuw te verrassen.

Wedden op Argentinië – Australië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Argentijnen.

Argentinië kon zich herpakken

De odd voor een overwinning van Argentinië staat op 1.06.

Argentinië verloor op de eerste speeldag verrassend met 2-1 van Saudi-Arabië maar kon zich hierna alsnog herstellen. De Argentijnen wonnen met 2-0 van Mexico en Polen en konden zo alsnog als groepswinnaar doorstoten naar de volgende ronde. Hierdoor kan het wereldkampioen Frankrijk ontlopen.

Leo Messi wil zijn laatste WK in stijl afsluiten door de trofee te winnen nadat ze deze in 2014 misliepen. De Argentijnse verdediging is beter dan ooit en de coach Lionel Scaloni heeft een stevig team gebouwd rond zijn sterspeler.

Een makkelijke overwinning voor Argentinië? Zet in op ‘Argentinië / Argentinië’ en win 1.68.

Australië zorgde voor een stunt van formaat

De odd voor een overwinning van Australië staat op 8.75.

Nadat de eerste ontmoeting tegen Frankrijk met 4-1 was verloren, waren er niet veel analisten te vinden die geloofden dat het team zou kunnen doorstoten. De Australiërs bleven echter strijdlustig en wonnen met 1-0 van Tunesië en Denemarken op de derde speeldag. Door deze 6 op 6 kon het team de tweede plaats pakken.

Het team heeft zijn doel in de competitie eigenlijk al bereikt, maar zal waarschijnlijk het toernooi met opgeheven hoofd willen verlaten en een nieuwe prestatie tegen de Argentijnen proberen te behalen. Het team scoorde een doelpunt in elke wedstrijd van het toernooi, zelfs tegen Frankrijk. Zet daarom in op beide teams om te scoren om te profiteren van een quotering van 2.80.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X