Everton - Chelsea (Premier League)
Anderlecht - West Ham United: de strijd om de leidersplaats in Groep B

Anderlecht – West Ham United: de strijd om de leidersplaats in Groep B

Odds op: 29/09/2022

De groepsfase van de Conference League. Anderlecht neemt het thuis op tegen West Ham United.

Wedden op Anderlecht – West Ham United. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Anderlecht speelde gelijk tegen FCSB

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.60.

Anderlecht won op de eerste speeldag van de groepsfase van de Conference League met het kleinste verschil van Silkeborg IF (1-0) maar raakte op de tweede speeldag niet verder dan een 0-0 gelijkspel op het veld van FCSB, het vroegere Steaua Boekarest. Beide teams creëerden genoeg kansen maar stuitten telkens op zowel Tornavanu, als Van Crombrugge. Een 0-0 eindstand was daarom de enige juiste uitslag.

Anderlecht wil doorstoten naar de knock-outfase maar moet het nu twee keer opnemen tegen de sterkste tegenstander in de groep: West Ham United. De Brusselaars willen FCSB of Silkeborg niet te ver laten uitlopen na speeldag 3 en 4 en het team doet er daarom goed aan iets te pakken thuis tegen de Engelsen.

Zeker na de 0-1 nederlaag thuis tegen Charleroi en 13 punten uit 10 wedstrijden in de competitie hebben Fábio Silva en co iets recht te zetten bij de thuisfans.

Kan Anderlecht eindelijk nog eens een prestatie neerzetten na enkele heel teleurstellende weken? Zet in op ‘Anderlecht wint en West Ham scoort niet’. Deze odd staat op 6.25.

West Ham is favoriet voor groepswinst

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.00.

West Ham United won zijn eerste twee wedstrijden in de groepsfase allebei: 3-1 thuis tegen de Roemenen van FCSB en 2-3 op het veld van Silkeborg. Door de 6 op 6 staan The Hammers alleen aan de leiding en lijkt het team op weg om makkelijk groepswinnaar te kunnen worden. West Ham is samen met Villarreal favoriet om de Conference League te winnen en is het daarom aan zijn status verplicht zich makkelijk te plaatsen voor de knock-outfase.

In de Premier League loopt het een stuk minder goed voor de troepen van David Moyes. Declan Rice en co konden nog maar één keer winnen in de competitie en staan op een teleurstellende 18e plaats, een degradatieplaats. Vorig seizoen werd West Ham nochtans nog 7e.

Kan West Ham United in de Conference League wel verder blijven imponeren? Zet in op ‘West Ham / West Ham’ en win 3.20 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X