Ostende - Courtrai

Vitesse – Anderlecht: Anderlecht moet vol aan de bak in de GelreDome

Odds op: 23/08/2021

Stadion: GelreDome

Datum en uur: 26/08/2021 – 19:00

De terugronde van de play-offs van de Conference League. Vitesse neemt het thuis op tegen Anderlecht.

Wedden op Vitesse – Anderlecht. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Anderlecht.

Vitesse werd vierde in de Eredivisie

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.60.

Vitesse werd vorig seizoen knap vierde in de Eredivisie en mag dit seizoen daarom aantreden in de voorrondes van de Conference League. In de derde voorronde schakelden de Nederlanders Dundalk uit Ierland uit. Vorig seizoen speelde geel en zwart geen Europees voetbal.

In tegenstelling tot Anderlecht, dat een weekendje rust kreeg, speelde Vitesse afgelopen weekend wel in de Eredivisie. De club uit Arnhem tankte geen vertrouwen met het oog op de Conference League-confrontatie van donderdag, het team verloor met 3-0 op het veld van Willem II. Club Brugge-huurling Loïs Openda stond 90 minuten op het veld maar slaagde er niet in om tot scoren te komen.

Kan Vitesse zich plaatsen voor de groepsfase van de Conference League? Zet in op ‘Vitesse wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.40.

Anderlecht is favoriet in eigen huis

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.40.

Anderlecht schakelde in de derde voorronde van de Conference League KF Laçi uit Albanië uit. RSCA had weinig moeite met de Albanezen maar krijgt met Vitesse een moeilijkere tegenstander voorgeschoteld.

In de heenwedstrijd in het Lotto Park kregen we een echte rollercoaster aan emoties te zien. Anderlecht kwam via Benito Raman twee keer op voorsprong maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een 3-3 gelijkspel. Lior Refaelov liet in het slot van de wedstrijd de kans op de 4-3 liggen toen hij een strafschop hard op de deklat schoot. Door dit gelijkspel moet Anderlecht kunnen winnen op het veld van onze noorderburen.

Kan Anderlecht zich alsnog plaatsen voor de groepsfase van de Conference League? Zet in op ‘Anderlecht wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.10.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Anderlecht 3-3 Vitesse

Laatste ontmoetingen:

Anderlecht 3-3 Vitesse

Toon andere wedopties

X