Olympique Lyon-Juventus (CL)

Anderlecht – Eupen: Paars-wit wil naar de finale

Odds op: 27/02/2022

De terugwedstrijd van de halve finales van de Croky Cup. Anderlecht neemt het thuis op tegen Eupen.

Wedden op Anderlecht – Eupen. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Anderlecht.

Anderlecht wil een prijs pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.29.

RSCA Anderlecht raakte op zaterdag in de competitiewedstrijd op het veld van Oud-Heverlee Leuven niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Huurspeler Christian Kouamé kreeg 20 minuten voor tijd nog een reus van een kans, maar verkwanselde die. Gent speelt nog op zondag en kan zon inlopen op de Brusselaars.

De wedstrijd in de heenwedstrijd van de Croky Cup eindigde op 2-2 in Eupen. De troepen van Vincent Kompany moeten daarom winnen thuis tegen de Oostkantonners.

In de competitie won Anderlecht enkele weken terug met 4-1 van Eupen. Zet daarom in op ‘Anderlecht wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.75.

Eupen speelde gelijk op het veld van Union

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.75.

Eupen speelde op de vorige speeldag gelijk op het veld van voorlopige leider Union Saint-Gilles. Les Unionistes speelden voor de eerste keer zonder beide spitsbroeders Deniz Undav en Dante Vanzeir en dit had een invloed op het aanvalsspel van de promovendus. Eupen-verdediger Boris Lambert was de beste man op het veld en zorgde ervoor dat Union niet tot scoren kon komen.

KAS Eupen stond nog nooit in de finale van de Croky Cup en wil hier voor de eerste keer in slagen. Eupen-coach Stefan Krämer zal daarom op de counter loeren met de hoop dat ene doelpuntje te kunnen scoren.

Zet in op ‘0-1’ en win 19.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X