Dijon-Paris Saint-Germain (Ligue 1)

Club Brugge – Anderlecht: zet kampioen Brugge de kers op de taart?

Odds op: 18/05/2022

De 6e en laatste speeldag van de Champions’ play-offs van de Jupiler Pro League. Club Brugge neemt het thuis op tegen Anderlecht.

Wedden op Club Brugge – Anderlecht. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van blauw-zwart.

Club Brugge is al kampioen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.05.

Club Brugge won op de vijfde speeldag van de Champions’ play-offs met 1-3 op het veld van Antwerp. Door deze overwinning is blauw-zwart voor de derde keer op rij kampioen van België en speelt de club volgend seizoen in de groepsfase van de Champions League.

Club Brugge viert de titel op Ibiza, een cadeautje van de voorzitter, de vraag is daarom hoe fris het team aan de aftrap zal komen op zondag. Voor spelers als Noa Lang en Charles De Ketelaere is het mogelijk wel hun laatste thuiswedstrijd in het shirt van Club Brugge.

Kan Club Brugge de laatste competitiewedstrijd winnen? Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win 3.25 keer je inzet terug.

Anderlecht is zeker van de derde plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.30.

Anderlecht verloor op de voorlaatste speeldag met 0-2 thuis van Union Saint-Gilles. Voor paars-wit was het de vierde keer dit seizoen dat het team verloor van de stadsgenoot. Kaoru Mitoma en Deniz Undav zorgden voor de doelpunten bij de uitploeg. Door deze nederlaag is RSCA zeker van de derde plaats en speelt het de voorrondes van de Conference League volgend seizoen.

De laatste onderlinge duels tussen Club Brugge en Anderlecht eindigden steeds in een gelijkspel. Zet daarom in op een ‘gelijkspel’ en win 3.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X