Leipzig-Dortmund (Bundesliga)

AC Milan – Inter Milaan: de thuisploeg won al 7 keer op rij

Odds op: 02/11/2021

Stadion: San Siro

Datum en uur: 07/11/2021 – 20:45

TV: Proximus TV / Telenet

De 12de speeldag in de Serie A. AC Milan neemt het thuis op tegen Inter Milaan.

Wed op Inter AC Milan – Inter Milaan. De noteringen zijn in het voordeel van Inter.

AC Milan is nog steeds ongeslagen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.95.

AC Milan is schitterend aan het nieuwe seizoen begonnen. Het team is nog steeds ongeslagen en speelde slechts één keer gelijk. Op de vorige speeldag wonnen Alexis Saelemaekers en zijn teamgenoten met 1-2 op het veld van AS Roma. Beide doelpunten vielen vanuit stilstaande fases, Ibrahimovic met een rechtstreekse vrije schop en Franck Kessié met een penalty. Door deze knappe reeks staan de Rossoneri samen met Napoli aan de leiding.

Kunnen de Milanezen hun knappe reeks verderzetten? In 5 van zijn laatste 6 wedstrijden kreeg het team ook een doelpunt tegen. Zet daarom in op ‘AC Milan wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.80.

Inter staat op de derde plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.25.

Ook Inter Milaan doet het goed. Internazionale verloor dit seizoen nog maar één keer, op het veld van Lazio Roma (3-1). De troepen van Simone Inzaghi wonnen hun laatste twee wedstrijden allebei, op het veld van Empoli (0-2) en thuis tegen Udinese (2-0). Joaquín Correa scoorde beide doelpunten en maakte zo zijn derde en vierde doelpunt van het seizoen. Door deze 6 op 6 verstevigt het team zijn derde plaats in het klassement.

Inter Milaan heeft al 7 punten minder dan AC Milan en Napoli en wil daarom minstens gelijkspelen in de Milanese derby. Zet in op ‘X of Inter Milaan’ en win 1.39 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

AS Roma 1-2 Milan

Inter 2-0 Udinese

Laatste ontmoetingen:

Milan 0-3 Inter

Inter 2-1 Milan

Inter 1-2 Milan

Inter 4-2 Milan

Toon andere wedopties

X