Utrecht-Ajax (Eredivisie)
Utrecht-Ajax (Eredivisie)

AC Milan- AS Roma: mag Roma blijven dromen van de Champions League?

Odds op: 25/06/2020

Stadion: San Siro

Datum en uur: 28/06/2020 – 17:15

TV: Proximus TV / Telenet

De 28ste speeldag in de Serie A. AS Roma gaat op bezoek bij AC Milan. Milan staat op de 8ste plaats en AS Roma is vijfde in de rangschikking. De Romeinen zijn zo goed als zeker van Europa League-voetbal volgend seizoen en ook AC Milan heeft nog een kans.

Wed op AC Milan- AS Roma. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Milan draait een zwak seizoen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.55.

AC Milan won op de vorige speeldag overtuigend op het veld van Lecce. Rafael Leão maakte in minuut 72 het doelpunt voor de 1-4. I Rossoneri draaien een zwak seizoen maar met slechts 3 punten minder dan Napoli mogen ze nog dromen van een Europa League-ticket.

In 7 van de laatste 10 onderlinge duels scoorden beide teams. De heenwedstrijd in Rome eindigde op een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.60 keer je inzet terug,

AS Roma strijdt nog om een Champions League-ticket

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.65.

AS Roma won beide wedstrijden sinds de competitie ook in Italië opnieuw van start is gegaan. Op het veld van Cagliari werd het 3-4 en thuis tegen Sampdoria wonnen de Romeinen met 2-1. Door deze twee overwinningen blijft de club uit de hoofdstad van Italië op 6 punten van Atalanta en een Champions League-ticket.

AS Roma won de twee wedstrijden na de coronabreak allebei. Beide teams kwamen ook telkens tot scoren. Zet daarom in op ‘AS Roma wint en beide teams scoren’ en win 4.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Lecce 1-4 AC Milan

AS Roma 2-1 Sampdoria

Laatste ontmoetingen:

AS Roma 2-1 AC Milan

AS Roma 1-1 AC Milan

AC Milan 2-1 AS Roma

AS Roma 0-2 AC Milan

Toon andere wedopties

X