De beste Belgische verdedigers op dit moment | bwin

De beste Belgische verdedigers voor de Rode Duivels

Het nationale Belgische voetbalteam, de Rode Duivels, heeft in de loop der jaren aanzienlijke successen geboekt. Maar er is één gebied dat nog steeds de nodige aandacht behoeft: de verdediging. Hoewel Jan Vertonghen een tweede jeugd lijkt te beleven, blijft het zoeken naar de ideale partner naast hem. Wout Faes kreeg de voorkeur naast Vertonghen in de kwalificatiewedstrijden, maar slaagde er niet in om alle critici het zwijgen op te leggen.

Royal Antwerp FC vs. OHL, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Antwerp – OHL: kunnen de Antwerpenaren opklimmen in het klassement?

Royal Antwerp, momenteel bezig aan een goede reeks in de competitie, hoopt deze trend voort te zetten tegen Oud-Heverlee Leuven, dat zijn recente slechte resultaten wil ombuigen. Deze wedstrijd biedt de Antwerpenaren de kans om zich te profileren als titelkandidaten, terwijl Leuven probeert weg te blijven van de degradatiezone.

Conference League 2023/24 : Met een budget van 600 miljoen en een dorp van 4656 inwoners

Conference League 2023/24: Met een budget van 600 miljoen en een dorp met 4.656 inwoners

De Conference League is een competitie vol contrasten. Zoals ons geweldige infographic laat zien, niet alleen in termen van de waarde van het team of de bevolking van de deelnemende steden, maar ook in de algemene voorwaarden van de teams. Zo staan amateurvoetballers uit IJsland of de Faeröer tegenover Europese bekerwinnaars uit Frankfurt, Aberdeen of Aston Villa.

De winnaar van de Confernce League, voetbalweddenschappen

Wie wint de Conference League in 2023-24?

Nu het seizoen 2023-24 van de UEFA Europa Conference League van start is gegaan, kijken voetbalfans reikhalzend uit naar welke club deze nieuwe Europese competitie zal domineren. Na een zevende plaats in de Premier League vorig seizoen, plaatste Aston Villa zich voor de play-offs van de Europa Conference League. De Engelsen zijn favoriet om het toernooi te winnen.

Eintracht Frankfurt - PAOK Saloniki, Conference League, voetbalweddenschappen

Eintracht Frankfurt – PAOK Saloniki: de strijd om groepswinst

Op de 5e speeldag van de groepsfase van de Europa Conference League krijgen we een wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en PAOK FC. Deze competitie, hoewel nog relatief nieuw, weet de ambitie van de deelnemende clubs te prikkelen. Eintracht, solide thuis, ontvangt het Griekse PAOK, bekend om zijn vastberadenheid. Het belang van de wedstrijd wordt des te opwindender nu de strijd om kwalificatie voor de latere fasen in volle gang is, waardoor deze ontmoeting cruciaal is voor beide ploegen.

X