Voetbal

Wolverhampton - Leicester City (Premier League)

Inter Milaan – Juventus: welk team wint de Supercopa Italiana?

Inter won op de vorige speeldag van de Serie A met 2-1 thuis tegen Lazio. Voor Inter is het de 8e overwinning op rij in de competitie en het team is ook al 12 wedstrijden ongeslagen in de Serie A. De laatste nederlaag dateert van midden oktober, op het veld van Lazio Roma. Ook in de Champions League kon het team doorstoten, als tweede na Real Madrid.

De grootste verrassingen van het 19/20 NBA-seizoen

Real Madrid – Valencia: Real Madrid verloor met 1-0 van Getafe

Real Madrid was 15 wedstrijden ongeslagen in alle competities samen tot het op de vorige speeldag met 1-0 verloor op het veld van degradatiekandidaat Getafe. Enes Ünal bracht het thuisteam al vroeg op voorsprong, na een defensieve blunder van Real, en slaagde erin de wedstrijd gesloten te houden en de 3 punten te pakken. Real Madrid had 74% balbezit en 14 doelpogingen, waarvan 4 op doel, maar slaagde er niet in om te scoren.

Wie wint de Premier League in 2021?

Wie wint de Premier League in 2021?

Nu we bijna halverwege de competitie zijn, is het tijd om een kijkje te nemen naar wie de grootste titelfavorieten zijn in de Premier League. Vorig seizoen won Manchester City het kampioenschap met 12 punten voorsprong op eerste achtervolger Man United. Liverpool pakte de derde plaats en Chelsea eindigde het seizoen op de vierde plaats. De laatste wedstrijd van het seizoen wordt op zondag 22 mei gespeeld. Alle ploegen spelen op dezelfde dag om competitievervalsing uit te sluiten.

X