Sevilla - FC Barcelona (La Liga)

Wereldkampioenschap wielrennen: van der Poel is de te kloppen man

Odds op: 22/09/2019

Locatie: Harrogate, Verenigd Koninkrijk

Datum en uur: 21/09/2019

TV: Sporza

Het Wereldkampioenschap Wielrennen voor de elite mannen wordt dit jaar georganiseerd in Harrogate, in het Verenigd Koninkrijk.

Wed op van der Poel, de favoriet

Ondanks dat van der Poel als mountainbiker wil deelnemen aan de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo koos de Nederlander ervoor om het Wereldkampioenschap Mountainbiken over te slaan en zich volledig te focussen op de weg. De locatie in Harrogate zou de Nederlander moeten liggen en de 24-jarige is daarom de te kloppen man in Engeland.

De odd voor een overwinning van de Nederlander staat op 3.50.

Zet in op Sagan, de outsider

Alhoewel Sagan een minder seizoen fietst is de Slowaak de grootste uitdager voor van der Poel. De grote reden hiervoor is dat de 29-jarige al drie keer de Wereldbeker heeft gewonnen en hier graag een vierde titel zou willen aan toevoegen. De laatste overwinning dateert van 2017, toen werd het kampioenschap in Bergen, Noorwegen, georganisserd.

De odd voor een overwinning van de Slowaak staat op 5.50.

Kies voor Alaphilippe

Ook Alaphilippe is één van de outsiders in Harrogate. Zeker als het kampioenschap wordt beslist met een groepssprint is de Fransman de man om het af te maken. De 27-jarige coureur won de Strade Bianche, Milan-San Remo en de Waalse Pijl en hierna ook twee ritten in de Tour de France.

De odd voor een overwinning van de Fransman staat op 8.00.

Overzicht van vorige winnaars

2018: Alejandro Valverde (Spanje)

2017: Peter Sagan (Slowakije)

2016: Peter Sagan (Slowakije)

2015: Peter Sagan (Slowakije)

2014: Michał Kwiatkowski (Polen)

2013: Rui Costa (Portugal)

Toon andere wedopties

X