Vuelta Winner, sportweddenschappen

Wie wint de Vuelta in 2023?

Op zaterdag 26 augustus gaat de 78e editie van de Vuelta a España van start in Barcelona, Spanje, als de derde en laatste grote ronde van het jaar. De geschiedenis van de Ronde van Spanje gaat terug tot haar oprichting in 1935. Hoewel het vaak in de schaduw staat van de Giro d’Italia en de Tour de France, heeft de Vuelta door de jaren heen een rijke geschiedenis opgebouwd met legendarische winnaars en epische gevechten in het hooggebergte en de winderige vlaktes van Spanje.

De Tour de France 2023, voetbalweddenschappen

Tour de France 2023: route, teams en favorieten

De Tour de France 2023 belooft nu al fascinerend te worden, met een parcours dat bergachtige uitdagingen, tijdritten en spannende sprints combineert. Beroemd om zijn vermogen om carrières vorm te geven en epische momenten te bezorgen, blijft “La Grande Boucle” het belangrijkste evenement van de wereldwijde wielerkalender. In deze preview analyseren we het parcours, teams en favorieten van de Tour de France 2023.

Arsenal - Stade Rennais (EL)

Wereldkampioenschap wielrennen: een Belgische overwinning 10 jaar later?

Het Wereldkampioenschap wielrennen is een jaarlijks evenement waar de beste wielrenners van over de hele wereld tegen elkaar strijden. Dit jaar vindt het evenement plaats in Wollongong, Australië en het belooft een spannende wedstrijd te worden. Het evenement begon op 18 september en de wielrenners zullen tot zondag 25 september strijden voor de hoofdrace.

X