Wilder vs Fury

Tour de France 2021: wint Tadej Pogacar zijn tweede Tour de France?

Odds op: 12/07/2021

Locatie: Parijs

Datum en uur: 18/07/2021 – 14:00

Na meer dan twee weken fietsen draagt de Sloveen Tadej Pogačar de gele trui als leider in het algemeen klassement van 2021.

Wed op de Tour de France. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Tadej Pogačar.

Het algemeen klassement

Met nog minder dan een week te gaan blijft er nog één grote favoriet over voor het algemeen klassement: de Sloveen Tadej Pogačar. De 22-jarige fietser won de Tour de France in 2020 en de kans is groot dat hij deze prestatie zondag herhaalt in Parijs. Pogačar heeft op dit moment meer dan 5 minuten voorsprong op eerste achtervolgers Rigoberto Urán en Jonas Vingegaard.

De kans dat Tadej Pogačar de Tour de France wint staat op 1.05.

Bergklassement

Als we kijken naar het bergklassement dan is de strijd er nog een stuk spannender dan in het algemeen klassement. De Nederlander Wout Poels (74 punten) staat momenteel aan de leiding en de Canadees Michael Woods (66 punten) op de tweede plaats maar het is de Colombiaan Nairo Quintana (64 punten) die als de grootste kanshebber wordt gezien om het bergklassement te winnen.

De kans dat Nairo Quintana het bergklassement van de Tour de France wint staat op 3.25.

Puntenklassement

Als we naar het puntenklassement kijken dan springt één naam in het oog: Mark Cavendish. De Britse wielrenner stapelt de overwinningen op tijdens deze editie van de Ronde van Frankrijk en met zijn vier zeges evenaarde hij zelfs het record van Eddy Merckx door zijn totaal aantal overwinningen op 34 Tourzeges te zetten. Het is mogelijk de laatste Tour de France voor de 36-jarige wielrenner en de kans is groot dat hij in de Groene Trui afscheid neemt in Parijs op zondag.

De kans dat Mark Cavendish het puntenklassement van de Tour de France wint staat op 1.30.

Vorige winnaars:

2020: Tadej Pogačar

2019: Egan Bernal

2018: Geraint Thomas

2017: Chris Froome

2016: Chris Froome

2015: Chris Froome

Toon andere wedopties

X