Tennis

2022 US Open Tennis Preview

2022 US Open Tennis Preview

De reekshoofden – seeds in het Engels – domineren al jaren in het herenenkelspel, waarbij acht van de laatste 10 toernooien werden gewonnen door een van de top drie reekshoofden. Dit is een heel ander verhaal voor de vrouwen, waar een stuk meer verrassingen te zien zijn.

Manchester City-Wolverhampton (Premier League)

Vrouwentoernooi Wimbledon: Halep en Jabeur zijn favoriet

Halep is de enige Grand Slam-kampioen die nog overblijft in het damesenkelspel, met haar laatste triomf in 2019, maar sindsdien is ze wel weggezakt naar nummer 18 op de ranglijst. Pre-toernooi favoriet Iga Swiatek werd uitgeschakeld in de derde ronde, net als de Amerikaans Coco Gauff, dit zorgt ervoor dat Halep nu de grootste kanshebber is.

Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)

Wimbledon: kan Djokovic wel winnen in Londen?

Novak Djokovic lijkt een stap dichter te komen bij zijn vierde opeenvolgende Wimbledon-titel wanneer hij de Italiaan Jannik Sinner dinsdag ontmoet in de kwartfinale van Wimbledon 2022. De 35-jarige Serviër heeft de vierde meeste kampioenschappen in de geschiedenis van het toernooi gewonnen, zes keer in totaal.

Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)

Roland Garros 2022: Novak Djokovic is favoriet in Parijs

Djokovic wil voor de derde keer Roland Garros winnen, maar moet dan wel eerst voorbij Nadal raken. Aangezien ze het grootste deel van hun rivaliteit in de top vier hebben doorgebracht, vonden de meeste van hun vorige ontmoetingen plaats in finales of halve finales. Maar nu moet Nadal het al in de kwartfinales opnemen tegen de Serviër.

X