Utrecht-Ajax (Eredivisie)

De 2022 Monaco F1 Grand Prix. Leclerc en Verstappen zijn de favorieten.

Odds op: 24/05/2022

Het Formule 1-seizoen is alweer 6 wedstrijden oud en op 29 mei staat de Grand Prix van Monaco op het programma.

De F1 Grand Prix van Monaco. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Leclerc en Verstappen.

Charles Leclerc

Leclerc lag op koers om de GP van Spanje te winnen voordat een motorstoring hem dwong om op te geven. De Ferrari-man had op een gegeven moment in de race meer dan 12 seconden voorsprong op zijn naaste uitdager, maar zijn weekend eindigde in een ramp en hij pakt zo nul punten in Barcelona.

De Monegask won de openingsrace van het seizoen in Bahrein voordat hij ook de derde race in Australië won. Nu heeft hij de kans om de eindwinst op eigen bodem te pakken. Kan hij zijn vroege seizoensvorm herontdekken?

Zet in op Charles Leclerc. Deze odd staat op 2.00.

Max Verstappen

Verstappen is bezig aan een geweldig seizoen, maar moest aan het begin van het seizoen twee keer opgeven na het hebben van technische problemen, waardoor Leclerc tot vorige week aan de leiding stond. De Nederlander won echter in Barcelona en springt zo naar de leidersplaats.

De kloof tussen de twee koplopers en de rest is gedurende het seizoen geleidelijk groter geworden en er zijn twee duidelijke favorieten in Monaco. Sainz heeft dit jaar drie podiumplaatsen behaald, maar is er nog niet in geslaagd om als eerste te eindigen. De odd hij wint in Monaco staat op 13.00.

Verstappen wil zijn vierde overwinning op rij boeken en zijn voorsprong op de concurrentie uitbouwen. Zet in op Max Verstappen. Deze odd staat op 2.25.

Winnaars van de vorige edities:

2021: Max Verstappen

2020: /

2019: Lewis Hamilton – Mercedes

2018: Daniel Ricciardo – Red Bull-TAG Heuer

2017: Sebastian Vettel – Ferrari

2016: Lewis Hamilton – Mercedes

2015: Nico Rosberg – Mercedes

2014: Nico Rosberg – Mercedes

2013: Nico Rosberg – Mercedes

Toon andere wedopties

X