Moeskroen-Charleroi

Odds F1 van de Verenigde Staten: een zevende overwinning voor Hamilton in de VS?

Odds op: 29/10/2019

Circuit: Circuit of the Americas

Datum en uur: 03/11/2019 – 19:10

TV: Play Sports 1

De 19de etappe van het Formule 1-kampioenschap wordt gereden op het Circuit of the Americas in de VS.

Wed op de F1 van de Verenigde Staten. De noteringen zijn in het voordeel van Hamilton.

Zet in op een overwinning van Hamilton

Hamilton won in de Verenigde Staten al zes keer, waaronder in 2015, 2016 en 2017. De Engelsman is zo de recordhouder op het Circuit of the Americas. In 2018 won de Fin Kimi Räikkönen. Hamilton staat met 363 punten aan de leiding in het klassement en is zo goed als zeker van eindwinst. Hij heeft maar liefst 74 punten meer dan eerste achtervolger Valtteri Bottas (289 punten). De 34-jarige racer pakte brons in Japan na Bottas en Vettel en in Mexico eindigde de Engelsman op de eerste plaats.

De odd voor een overwinning van Hamilton staat op 2.85.

Wed op Leclerc

Leclerc was de man in vorm, hij pakte goud in België en in Italië. In Singapore pakte de Monegask de tweede plaats en in Rusland pakte hij brons. Leclerc is zo opgeklommen naar een voorlopige derde plaats en heeft ondertussen 6 punten meer dan Vettel. In Japan eindigde Leclerc echter pas op de zesde plaats en in Mexico pas op de vierde plaats. De nog steeds maar 21-jarige racer hoopt op het einde van het seizoen op het podium te kunnen staan. Om hierin te slagen moet hij de strijd aangaan met Vettel en Verstappen.

De odd voor een overwinning van Leclerc staat op 3.00.

Zet in op Vettel, de outsider

Vettel won in Singapore, vóór Leclerc en Verstappen. In Rusland raakte Vettel niet tot aan de finish door een elektrisch probleem in de wagen. De Duitser pakte 0 punten in Sochi en moest zo opnieuw Verstappen voor zich dulden op de vierde plaats. In Japan en Mexico kon Vettel zich herpakken, hij pakte twee keer de zilveren medaille en staat nu opnieuw op de derde plaats met 6 punten meer dan Vettel en 16 meer dan Verstappen. Met nog twee races te gaan hoopt de 32-jarige coureur op het einde van het seizoen op het podium te staan.

De odd voor een overwinning van Vettel staat op 4.50.

Wed op Verstappen

In Japan raakte Verstappen niet tot aan de finish na een aanrijding met Leclerc. In Mexico-stad kon hij zich enigszins herpakken. De 22-jarige pakte de zesde plaats maar moest wel Leclerc en Vettel voor zich dulden. In de stand is de Nederlander zo weggezakt naar de vijfde plaats en het puntenverschil is nog groter geworden tussen hem en een podiumplaats. Verstappen hoopt in de VS punten te pakken met de doelstelling te kunnen naderen op Leclerc en Vettel.

De odd voor een overwinning van Verstappen staat op 5.50.

De vorige winnaars

2018: Kimi Räikkönen (Ferrari)

2017: Lewis Hamilton (Mercedes)

2016: Lewis Hamilton (Mercedes)

2015: Lewis Hamilton (Mercedes)

2014: Lewis Hamilton (Mercedes)

2013: Sebastian Vettel (Red Bull-Renault)

2012: Lewis Hamilton (Mercedes)

2011: /

Toon andere wedopties

X