VfL Wolfsburg - Malmö City FC (EL)

GP Formule 1 van België: Max Verstappen wil winnen in zijn geboorteland

Odds op: 23/08/2022

Voor de veertiende etappe van het Formule 1-wereldkampioenschap reizen de chauffeurs af naar België. Het Formule 1-seizoen herstart deze week op een van de meest iconische circuits, de Belgische Grand Prix, de eerste van negen races die de uitkomst van het wereldkampioenschap van 2022 zullen bepalen.

Wed op de Formule 1 GP van België. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Max Verstappen.

Verstappen staat los op kop in de rangschikking

De laatste editie van de Belgische Grand Prix werd gewonnen door Max Verstappen. Na twee overwinningen net voor zomervakantie en twee teleurstellingen voor Leclerc, gaat Max Verstappen het tweede deel van het kampioenschap in met een voorsprong van maar liefst 80 punten. Niemand twijfelt er daarom aan dat de Nederlander zichzelf zal opvolgen en voor de tweede keer wereldkampioen zal worden. Kan Vertappen in zijn geboorteland net als vorig jaar de eerste plaats pakken en verder uitlopen op de concurrentie?

De odd voor een overwinning van Verstappen staat op 1.08.

Leclerc wil zich herpakken na de zomerpauze

Leclerc is de eerste achtervolger in het algemeen klassement en wil zich herpakken na teleurstellend einde van de eerste helft van het seizoen. De Monegask gaf echter al na de race in Frankrijk aan dat de voorsprong van Verstappen al zo groot is dat hij er niet meer op rekent hem nog in te kunnen halen. Toch wil Scuderia Ferrari zich nog tonen in het tweede deel van het seizoen. Pérez heeft maar 5 punten minder en Leclerc moet zich daarom herpakken als hij zijn tweede plaats niet kwijt wil spelen.

De odd voor een overwinning van Leclerc staat op 9.00.

De vorige winnaars

2020 – Lewis Hamilton / Mercedes

2019 – Charles Leclerc / Ferrari

2018 – Sebastian Vettel / Ferrari

2017 – Lewis Hamilton / Mercedes

2016 – Nico Rosberg / Mercedes

2015 – Lewis Hamilton / Mercedes

2014 – Daniel Ricciardo / Red Bull-Renault

2013 – Sebastian Vettel / Ferrari

Toon andere wedopties

X