Anderlecht-KV Kortrijk (Jupiler Pro League)

Formule 1 Saoedi-Arabië GP 2021: Verstappen heeft nog 8 punten voorsprong

Odds op: 12/01/2021

Cicruit: Jeddah Corniche Circuit

Datum en uur: 05/12/2021 – 18:30

TV: Een

Het Formule 1 seizoen is alweer 20 wedstrijden oud en op 5 december staat de Grand Prix van Saoedi-Arabië op het programma. De Qatarese Grand Prix vindt voor het eerste jaar plaats op het Jeddah Corniche Circuit.

Wedden op de F1 Saoedi-Arabië. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Hamilton.

Lewis Hamilton is favoriet

We hebben nog twee weken te gaan op het F1-schema voordat de kampioen van het seizoen 2021 wordt gekroond. Even leek het erop dat Max Verstappen er met de winst vandoor zou gaan, maar op dit moment lijkt Lewis Hamilton opnieuw het psychologisch voordeel te hebben. In de vorige race won de Amerikaan en pakte Verstappen de tweede plaats, de voorsprong van Verstappen is geslonken tot slechts 8 punten. De winnaar pakt 6 punten meer dan de tweede en Hamilton kan dus opnieuw inlopen als hij de winst pakt op het Jeddah Corniche Circuit.

Zet in op Lewis Hamilton. Deze odd staat op 1.44.

Verstappen wil eerste blijven

Verstappen werd tweede in Brazilië en Qatar en moet daarom eerste worden in Saoedi-Arabië als hij zijn kansen op eindwinst gaaf wil houden. De Red Bull-coureur behoudt nog steeds zijn voorsprong in de kampioenschapsrace, maar de marge is geslonken tot slechts acht punten. Met nog twee races te gaan, moet de Nederlander minstens één van de twee races voor Hamilton eindigen.

Zet in op Max Verstappen. Deze odd staat op 3.50.

Winnaars van de vorige edities:

/

Toon andere wedopties

X