GP Formule 1 van Nederland: Max Verstappen is favoriet in eigen land

GP Formule 1 van Nederland: Max Verstappen is favoriet in eigen land

Odds op: 03/09/2021

Circuit: Zandvoort

Datum en uur: 05/09/2021 – 15:00

TV: Sporza

Voor de dertiende etappe van het Formule 1-wereldkampioenschap reizen de chauffeurs af naar Nederland.

Wed op de Formule 1 GP van Nederland. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Max Verstappen en Lewis Hamilton.

Verstappen nadert op Hamilton

Het is de eerste keer sinds 1985 dat er weer gereden wordt op het circuit in Zandvoort in een Formule 1-race. “Ik heb er eens één keer een wedstrijd in de Formule 3 gereden”, zo zei de Nederlander. De vorige race. op het Circuit de Spa-Francorchamps. werd afgelast door hevige regen en Verstappen kreeg de overwinning, en halve punten, toegekend nadat hij de kwalificatieronde had gewonnen. Op het Zandvoort-circuit wil Vertappen de eerste plaats opnieuw grijpen en over Hamilton heen springen.

De kans dat Max Verstappen de race wint staat op 2.00.

Hamilton staat aan de leiding

Met slechts 3 punten tussen de twee racers is de rivaliteit tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen nog nooit zo intens geweest, nu de titelkandidaten zich voorbereiden op de Nederlandse Grand Prix. Hamilton heeft op dit moment 202,5 punten en Verstappen 199,5. Lando Norris heeft slechts 113 punten en staat op de derde plaats. Hamilton wil zijn rechtstreekse concurrent Verstappen van een overwinning houden in Nederland en zo zijn leidersplaats verstevigen.

De odd voor een overwinning van Hamilton staat op 2.20.

De vorige winnaars

/

Toon andere wedopties

X