Formule 1

Deportivo Alaves-FC Barcelona (La Liga)

Odds GP F1 van Italië: een nieuwe stap richting de wereldtitel voor Max Verstappen?

Max Verstappen werd vier keer op rij eerste: in Frankrijk, Hongarije, België en vorig weekend in zijn thuisland Nederland. De Nederlander is op zondag daarom opnieuw de grote favoriet, alhoewel hij op het Autodromo Nazionale Monza-circuit nooit een grote prestatie wist neer te zetten. Hij won de Italiaanse Grand Prix nog nooit en zijn beste resultaat is de vijfde plaats.

Everton-Tottenham (Premier League)

De 2022 Monaco F1 Grand Prix. Leclerc en Verstappen zijn de favorieten.

Leclerc lag op koers om de GP van Spanje te winnen voordat een motorstoring hem dwong om op te geven. De Nederlander Verstappen won in Barcelona en springt zo naar de leidersplaats in het klassement. De kloof tussen de twee koplopers en de rest is gedurende het seizoen geleidelijk groter geworden en er zijn twee duidelijke favorieten in Monaco.

Grand Prix van Australië: een nieuw duel tussen Red Bull en Ferrari

Grand Prix van Australië: een nieuw duel tussen Red Bull en Ferrari

Na twee opeenvolgende jaren waarin het houden van de Grand Prix van Australië niet kon worden gegarandeerd, vinden de piloten eindelijk het mythische circuit van Albert Park aan het begin van het seizoen 2022. Met een lengte van 5.279 km,voor in totaal 58 ronden en 14 bochten, heeft het circuit van Albert Park sinds 2019 veel veranderingen ondergaan.

X