Anderlecht-KV Kortrijk (Jupiler Pro League)
Anderlecht-KV Kortrijk (Jupiler Pro League)

België – Slowakije: 2 overwinningen op 4 voor België

Odds op: 28/06/2022

Met het oog op kwalificatie voor het WK basketbal staat België in groep A tegenover Slowakije. De Duivels stonden in november 2021 al tegenover Slowakije en wonnen toen met 57-83. Het Belgische team heeft dus ook dit keer een goede kans om thuis te winnen.

Wedden op België – Slowakije. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Belgen.

België zit dicht bij de top

De kans dat de Rode Duivels thuis winnen staat op 1.05.

Het Belgische team is momenteel vrij goed in de race voor de kwalificatie. Hoewel 3e van de 4 in de stand, heeft België slechts één punt achterstand op het leidende duo en 3 punten voorsprong op de laatste in de stand.

Tot nu toe versloegen de Duivels Slowakije en Servië in november 2021, maar verloren ze twee keer met de kleinste marge van Letland in februari 2022. Het team moet daarom de overwinning pakken tegen Slowakije als het in de race wil blijven.

In de heenwedstrijd won het Belgische team met een voorsprong van 26 punten. Wed daarom op België dat wint met een voorsprong van meer dan 16,5 punten, deze odd staat op 1.87.

Slowakije streeft naar eerste overwinning

Slowakije is de underdog, de kans dat het uitteam wint staat op 10.50.

Slowakije is het kleine broertje in de groep en heeft nog geen enkele wedstrijd gewonnen in deze kwalificatiefase. Erger nog, het team heeft een verschil van -54 punten en heeft daarom een heel kleine kans om zich te kwalificeren voor het WK.

Wed op het Slowaakse team dat niet verliest met een achterstand van meer dan 16,5 punten, deze odd staat op 1.87.

De vorige resultaten

Vorige wedstrijden:

Letland 68-63 België

Slowakije 63-71 Servië

Onderlinge duels:

Slowakije 57-83 België

Toon andere wedopties

X