Formule 1 omdat

Australian Virtual Grand Prix: de Belg Vandoorne is outsider

Odds op: 02/04/2020

Stadion: Albert Park, Melbourne, Australië

Datum en uur: 05/04/2020 – 20:00

TV: Youtube / Twitch

De F1 Esports Australian Virtual GP vindt plaats in het Albert Park, Melbourne, Australië.

Wed op Australian Virtual Grand Prix. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van L. Norris.

Omdat de Grand Prix-wedstrijden de volgende maanden worden geannuleerd door de uitbraak van het Coronavirus worden de wedstrijden nu in de virtuele wereld gereden. De eerste wedstrijd vond plaats in het virtuele Bahrein en Lando Norris en Nicholas Latifi, maar ook Nico Hulkenberg, Stoffel Vandoorne, Esteban Gutierrez en Johnny Herbert waren enkele prominente namen die deelnamen aan dit virtueel toernooi.

In Bahrein won de Chinees Guanyu Zhou, die voor Renault uitkwam, de eerste race van de virtuele Grand Prix. In plaats van de echte bestuurders die normaal gezien de race in Bahrein zouden aanvatten waren het enkele sterren uit de Esports die deelnamen aan de race. De enige echte 2020 F1-coureurs waren Lando Norris voor McLaren en Nicholas Latifi voor Williams-Mercedes.

Uiteindelijk pakte Guanyu Zhou de overwinning voor Stoffel Vandoorne en Eng. Norris had technische problemen en eindigde uiteindelijk op de 19de plaats. In Australië is de Brit wel favoriet om de gouden medaille te pakken. De Belg Stoffel Vandoorne is de grootste outsider.

Zet in op Lando Norris en win 2.75 keer je inzet terug.

Kies voor outsider Vandoorne en vermenigvuldig je inzet met 5.00.

Uitslag in Bahrein

1. G. Zhou (Renault)

2. S. Vandoorne (Mercedes)

3. P. Eng (Red Bull)

4. J. Broadbent (Racing Point)

5. L. Norris (McLaren)

Toon andere wedopties

X