Indian Wells: wie zijn de hoofdfavorieten van deze editie bij de mannen?

Indian Wells: wie zijn de hoofdfavorieten van deze editie bij de mannen?

Odds op: 10/03/2019

Stadion: Indian Wells Tennis Garden

Datum en uur: 17/03/2019 – 20:00

TV: Eurosport 1

Wed op de 33ste editie van Indian Wells. Wie zijn de hoofdfavorieten ?

Djokovic

De Servische speler is in grote vorm sinds het begin van het seizoen. Hij won onder andere op indrukwekkende wijze van Rafael Nadal in de finale van de Australian Open. Djokovic had de klus geklaard in amper twee uurtjes tijd: 6-3, 6-2, 6-3. Maar het wordt oppassen geblazen voor de nummer 1 op de ATP-ranking, want sindsdien speelde hij geen enkele match meer. Djokovic verloor maar één keer in 2019 en blijft de grote favoriet in Indian Wells.

Federer

Net als Novak Djokovic heeft de Zwitser het toernooi al vijf keer gewonnen. Niemand doet beter. Roger Federer speelde dit seizoen al dertien wedstrijden en verloor er slechts één. Hij won eerst de Hopman Cup (exhibitie-toernooi) samen met zijn landgenote Belinda Bencic en werd vervolgens al in de 1/8ste finales van de Australian Open uitgeschakeld door de Griek Stefanos Tsitsipas. In Dubaï toonde hij zich veel sterker en won hij tegen dezelfde tegenstander.

Kyrgios

De eerste wedstrijden van Kyrgios dit seizoen waren niet geweldig, maar nadien gaf hij wel een sterke indruk. Hij werd in de 1ste ronde van de Australian Open uitgeschakeld door Raonic. In Brisbane en Delray Beach deed hij het amper beter: hij werd één ronde later uitgeschakeld door tegenstanders die hij normaal gezien zou moeten verslaan. Daarna herpakte Nick Kyrgios zich en mocht hij zelfs juichen in Acapulco nadat hij spelers als Nadal, Wawrinka, Isner en A. Zverev had verslaan. Kyrgios is bekend om zijn wisselvallige resultaten. Kan hij het tegendeel bewijzen en deze mooie serie doorzetten?

Spelers als Nadal, A. Zverev en Monfils zijn dit jaar zeker ook titelkandidaten.

Overzicht van de uitslagen

Laatste winnaars:

Del Potro

Federer

Djokovic

Djokovic

Djokovic

Nadal

Federer

Djokovic

Ljubicic

Nadal

Toon andere wedopties

X