Chelsea-Leicester (Premier League)
Chelsea-Leicester (Premier League)

Queen’s Club Championships tennis: Berrettini en Cilic zijn favoriet

Odds op: 17/06/2022

De Queen’s Club Championships is een jaarlijks toernooi voor mannelijke tennissers, dat wordt gehouden op de grasvelden van de Queen’s Club in West Kensington, Londen. Het evenement maakt deel uit van de ATP Tour 500-serie van de Association of Tennis Professionals (ATP) Tour.

Vorig jaar won Matteo Berrettini in de finale van de Brit Camerron Norrie.

Wedden op ATP London Queen’s Club. De noteringen zijn in het voordeel van Matteo Berrettini.

Matteo Berrettini voor de 2e opeenvolgende keer

Boss Open-kampioen Matteo Berrettini treft Tommy Paul in de kwartfinales van ATP Queen’s.

Berrettini heeft dit seizoen 15 van zijn 22 wedstrijden gewonnen, met een aanloop naar de halve finales van de Australian Open en de kwartfinales van de Rio Open als opmerkelijke resultaten.

Berrettini stond in maart aan de kant na een blessure aan zijn rechterhand en onderging daarvoor een kleine operatie. De verwachtingen waren daarom niet hoog voor de Wimbledon-finalist van 2021, bij zijn terugkeer naar de tour, maar de 26-jarige bewees dat hij het nog in zich heeft om een toernooi te kunnen winnen.

De meest recente wedstrijd van de Italiaan buiten Queen’s was tegen Andy Murray in de Boss Open-finale, waar hij met 6-4, 5-7, 6-3 won om zo zijn eerste ATP-titel van het seizoen te claimen.

In de eerste ronde versloeg hij Evans in twee sets voordat hij ook Kudla uitschakelde. De odd dat Berrettini het toernooi wint staat op 2.25.

Cilic is de grootste outsider

De US Open-kampioen Marin Cilic van 2014 neemt het op vrijdag op tegen de nummer 56 van de wereld, Emil Ruusuvuori, in de kwartfinales van de 2022 Cinch Championships.

Cilic heeft het deze week niet bijzonder gemakkelijk gehad. Hij zakte volledig in elkaar tegen Liam Broady en moest tegen Alexander Bublik twee moeilijke sets doorkomen. Hij speelt echter nog steeds uitstekend tennis en is daarom de belangrijkste outsider om het toernooi te winnen. Cilic is in goede doen en zeker op gras kan hij bijna van iedereen winnen.

De kans dat Cilic het toernooi wint staat op 2.90.

Vorige winnaars

2021 – Berrettini

2019 – Lopez

2018 – Cilic

2017 – Lopez

2016 – Murray

Toon andere wedopties

X