Andere sporten

Arsenal - Stade Rennais (EL)

Wereldkampioenschap wielrennen: een Belgische overwinning 10 jaar later?

Het Wereldkampioenschap wielrennen is een jaarlijks evenement waar de beste wielrenners van over de hele wereld tegen elkaar strijden. Dit jaar vindt het evenement plaats in Wollongong, Australië en het belooft een spannende wedstrijd te worden. Het evenement begon op 18 september en de wielrenners zullen tot zondag 25 september strijden voor de hoofdrace.

Deportivo Alaves-FC Barcelona (La Liga)

Odds GP F1 van Italië: een nieuwe stap richting de wereldtitel voor Max Verstappen?

Max Verstappen werd vier keer op rij eerste: in Frankrijk, Hongarije, België en vorig weekend in zijn thuisland Nederland. De Nederlander is op zondag daarom opnieuw de grote favoriet, alhoewel hij op het Autodromo Nazionale Monza-circuit nooit een grote prestatie wist neer te zetten. Hij won de Italiaanse Grand Prix nog nooit en zijn beste resultaat is de vijfde plaats.

Canelo Alvarez vs. Gennady Golovkin III: wat kunnen we verwachten?

Canelo Alvarez vs. Gennady Golovkin III: wat kunnen we verwachten?

We hebben gekeken naar hoe de vorige twee gevechten zich ontvouwden – en wat ze sindsdien hebben gedaan – om te voorspellen hoe het laatste hoofdstuk zal eindigen. Beide vorige ontmoetingen duurden de volledige 12 ronden en werden beslist door de juryleden – het eerste duel werd beoordeeld als gelijkspel en de tweede in het voordeel van Alvarez.

2022 US Open Tennis Preview

2022 US Open Tennis Preview

De reekshoofden – seeds in het Engels – domineren al jaren in het herenenkelspel, waarbij acht van de laatste 10 toernooien werden gewonnen door een van de top drie reekshoofden. Dit is een heel ander verhaal voor de vrouwen, waar een stuk meer verrassingen te zien zijn.

X