Sportvoorspellingen en tips voor weddenschappen

Juventus-AS Roma (Serie A)

AC Milan – Juventus: kan AC Milan de ongeslagen reeks van Juve breken?

AC Milan verloor op de vorige speeldag verrassend van Spezia Calcio en Inter kan daarom verder uitlopen op de stadsgenoot. Juventus draait een zwak seizoen maar is ondertussen wel 8 wedstrijden op rij ongeslagen. Beide teams willen Champions League-voetbal spelen en willen daarom de 3 punten pakken tegen een rechtstreekse concurrent.

De grootste verrassingen van het 19/20 NBA-seizoen

Real Madrid – Valencia: Real Madrid verloor met 1-0 van Getafe

Real Madrid was 15 wedstrijden ongeslagen in alle competities samen tot het op de vorige speeldag met 1-0 verloor op het veld van degradatiekandidaat Getafe. Enes Ünal bracht het thuisteam al vroeg op voorsprong, na een defensieve blunder van Real, en slaagde erin de wedstrijd gesloten te houden en de 3 punten te pakken. Real Madrid had 74% balbezit en 14 doelpogingen, waarvan 4 op doel, maar slaagde er niet in om te scoren.

Wie wint de Premier League in 2021?

Wie wint de Premier League in 2021?

Nu we bijna halverwege de competitie zijn, is het tijd om een kijkje te nemen naar wie de grootste titelfavorieten zijn in de Premier League. Vorig seizoen won Manchester City het kampioenschap met 12 punten voorsprong op eerste achtervolger Man United. Liverpool pakte de derde plaats en Chelsea eindigde het seizoen op de vierde plaats. De laatste wedstrijd van het seizoen wordt op zondag 22 mei gespeeld. Alle ploegen spelen op dezelfde dag om competitievervalsing uit te sluiten.

Bij bwin kun je de odds, tips voor sportweddenschappen en voorspellingen bij het inzetten op de voet volgen. Wedstrijd previews, analyses of infographics voor voetbal, wielrennen, tennis, formule 1, moto GP, basketbal, boksen, en tal van andere sporten, je vindt het terug op bwin news. Ook evenementen zoals bijvoorbeeld de Oscars, de Amerikaanse presidentiële verkiezingen of analyses over de uitkomst van reality TV shows worden bij bwin behandeld. Bij bwin news ben je met een ton aan informatie goed voorbereid om in te zetten op jouw event naar keuze.

X